OSMANİYE / DÜZİÇİ - Bostanlar Şehit Kadir Mecidiye İlkokulu

Bostanlar Şehit Kadir Mecidiye İlkokulu

Bostanlar Köyü Merkez Mahallesi Düziçi/OSMANİYE
Vizyon
Hızla değişen ve gelişen dünyada çağa ayak uydurabilen, ulusumuzun ve insanlığın ihtiyaç duyduğu sorumlu, bilinçli, kendini gerçekleştirmiş, milli değerlerini koruyup yaşatabilen, demokratik, laik, Atatürk İlke Ve İnkılâplarını benimsemiş ve bunu kendisine şiar edinmiş bireyler yetiştirmek ve bu hususta eğitimin merkezinde, eğitime dâhil olan tüm kurum, kuruluş ve şahıslar arasında iletişimi sağlayıp birleştirici ve yapıcı bir rol oynamak, okul aile işbirliğini eğitime dönük en verimli şekilde yürüterek öğrencisiyle ve personeliyle barışık şekilde Türk Milli Eğitimi’nin genel ve özel amaçların gerçekleştirmeye motive edici bir tutum izlemek, her yaştan ve tabakadan insanı eğitimin bir parçası olarak görerek örgün ve yaygın eğitimin içinde bu sürece dâhil etmek, eğitim standartlarını Atatürk’ün koyduğu “Muasır Medeniyetler Seviyesinin Üstüne Çıkmak” yeterliliğini sağlayacak bir konuma getirmek.
Misyon
Çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, kültür ve donanıma sahip, sorun odaklı değil çözüm odaklı bireylerin yetiştirildiği, değişime ve gelişmelere açık, içinde bulunduğu coğrafyada mevcut maddi ve kültürel değerlerle barışık ancak aklın ve bilimin rehberliğinde yol alan kurum olmak.
İl merkezine 30 km, İlçe Merkezine 3 km